04.07.2022

Команда «АНТС» разом з експертами розпочинає проєкт «Мережа сприяння відновлення доступу до здоров’я»

Мережа захисту національних інтересів «АНТС» починає втілювати проєкт «Мережа сприяння відновлення доступу до здоров’я». Реалізовується він за підтримки Міжнародного Фонду «Відродження» та CARE Deutschland в рамках Грантової гуманітарної програми «Гуманітарна солідарність».

«Наша команда системно та всебічно допомагає громадам розвиватися, втілювати кращі рішення задля розбудови. Ті виклики, які поставила перед нами війна, змусили нас докладати максимум зусиль для відновлення. Саме тому ми втілюємо цей проєкт, як відповідь на невідкладні потреби» – зазначила лідер проекту Антоніна Загроцька.

Мета проєкту: сприяти у вирішенні проблеми обмеженої доступності медикаментів, виробів медичного призначення та адаптивних можливостей (консультацій) у реаліях воєнного часу для фізичних осіб, що гостро цього потребують. У фокусі – територіальні громади, які найбільше постраждали від військового конфлікту та ті, які приймають велику кількість внутрішньо переміщених осіб.

В рамках даного проєкту запланована наступна діяльність:

  1. проведення онлайн тренінгів та консультацій з психологом, дієтологом та ендокринологом протягом липня-вересня;
  2. передача аптечок для першої допомоги (для людей, які залишаються у областях, що найбільше постраждали від війни);
  3. допомога із медикаментами/виробами медичного призначення людям, які мають хронічні захворювання, потребують лікування, перебувають чи мають найбільший ризик отримання травм унаслідок воєнних дій

5 липня заплановано презентацію проєкту https://fb.me/e/1Z5D1efYP і одразу старт першого вебінару-тренінгу https://fb.me/e/25ElGTKBM.

Вебінари-тренінги будуть проводитися на платформі ZOOM.

Для реєстрації з метою участі у обговоренні з експертами, необхідно заповнити форму: https://forms.gle/pZV6XNxSUQaJuHVx8.

Також всі зареєстровані учасники матимуть доступ до матеріалів, підготовлених експертами, презентацій та індивідуальних онлайн консультацій з експертами після кожного вебінару-тренінгу.

Теми та розклад вебінарів-тренінгів за посиланням

Поділитись в соцмережах